تحولات منطقه

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر نقش فرهنگ عمومی در عبور جامعه ایران از چالش‌ها، از نهایی‌شدن نقشه مهندسی فرهنگی در ۳۰ استان و دسته‌بندی مسائل فرهنگی کشور در هفت محور خبر داد.

وزیر ارشاد: فرهنگ عمومی نقطه قوت ایران است /  نقشه فرهنگی ۳۰ استان نهایی شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سیدعباس صالحی در هشتصد و شصت‌ویکمین جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور، با اشاره به تدوین نقشه‌های فرهنگی استان‌ها گفت این اقدام با مشارکت استان‌ها و برای ایجاد چارچوبی مشخص در فعالیت شوراهای فرهنگ عمومی انجام شده است.

وی افزود: مسائل شناسایی‌شده در استان‌ها در هفت خوشه دسته‌بندی شده‌اند که «ارزش‌های هویتی و دینی» و «خانواده و سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی» از مهم‌ترین آن‌ها هستند و باید در اولویت برنامه‌ریزی قرار گیرند.

صالحی با تأکید بر ضرورت نظارت بر اجرای نقشه‌ها، نقش شورای فرهنگ عمومی کشور را راهبری و پیگیری اقدامات استان‌ها دانست و گفت اصلاحات ساختاری شوراها باید با مراقبت و ارزیابی مستمر همراه باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان، فرهنگ عمومی و اجتماعی را نقطه قوت جامعه ایران توصیف کرد و بر ضرورت تلاش برای تقویت این ظرفیت و رفع آسیب‌های فرهنگی تأکید کرد.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha